Vit listianthus

Bli medlem

Här hittar du information om vem som kan bli medlem i föreningen, vad det kostar och vad du får för medlemsavgiften. Välkommen att skicka in din medlemsansökan!

Vem kan bli medlem?

För att bli fullvärdig medlem i föreningen måste du ha avslutat kursen Språkrådgivning och textvård vid Linnéuniversitetet. Du som arbetar med språkvård eller liknande kan också bli medlem, men då måste du först godkännas av styrelsen.

Vad kostar det och hur betalar jag medlemsavgiften?

Det kostar 250 kr per år att vara medlem i föreningen. Blir du medlem från och med den 1 september gäller medlemskapet resten av det året plus hela det följande året.

När din ansökan blivit godkänd får du en faktura. Du betalar in medlemsavgiften på bankgiro 397-4474.

Vad får jag för medlemsavgiften?

Våra medlemmar består av språkvårdare, skribenter, redaktörer, informatörer och översättare. Från alla olika branscher och med många olika spetskompetenser. Det är alltså ett kompetent och intressant nätverk som du få tillgång till!

Under våra trevliga träffar och spännande konferenser får du möjlighet att träffa andra medlemmar och bygga relationer. Och konferensen får du gå på antingen gratis, eller till reducerat pris.

Mellan träffarna kommunicerar vi och sprider information via digitala kanaler så som Facebook och Twitter. Där kan du också knyta kontakter med andra medlemmar, dela lärdomar och bolla olika frågeställningar med varandra.

Du har möjlighet att marknadsföra dig själv och din verksamhet via föreningens webbplats och alla är varmt välkomna att skriva texter för publicering på webbsidan.
Som medlem får du regelbunden information om vad som är på gång genom vårt medlemsblad och här på webben. Du får även 20 procents rabatt på Språktidningen.

Ansök om medlemskap i föreningen i dag!

Kontakta oss på info(a)sprakradgivning.se för mer information.

Anmälan

Bli medlem här

Föreningen Språkrådgivning och textvård