Mattias Emanuelsson, kassör

Namn: Mattias Emanuelsson

Min roll i styrelsen är: Kassör

En språkfråga som är viktig för mig är: Våga låta språket utvecklas samtidigt som den språkliga traditionen värnas. Ja, vi kan både ha kvar kakan och äta den.

Min erfarenhet av språkrådgivning och textvård är: Jag jobbar mycket med kommunikation till vardags, även om jag inte formellt har någon roll som berör språkrådgivning och textvård. Att jag valde att gå utbildningen var dels för att den hjälper mig i mitt jobb, dels för att jag alltid har varit mycket språkintresserad och ville fördjupa mig inom detta spännande område.

Under det kommande året vill jag bidra till föreningen genom att: Även i tider som dessa då vi behöver hålla avstånd till varandra genomföra intressanta aktiviteter för föreningens medlemmar och förstås ha stenkoll på föreningens ekonomi.

Mer om mig:

  • Jag bor: Stockholm
  • En annan plats där jag gillar att vara är: Var som helst, bara det är nära vatten eller berg
  • På vardagarna brukar jag: Jobba mest – som managementkonsult inom inköpsområdet
  • På helgerna brukar jag: Vara utomhus, umgås med familj och vänner, äta en massa god mat
Föreningen Språkrådgivning och textvård